Lenie Zwart-Harlaar

bewindvoerder

h.o.d.n. Mathea ontzorgt en BewindvoeringPlus

Over mij

Vanuit mijn jarenlange ervaring als medewerker Wsnp, medewerker beschermingsbewind en beschermingsbewindvoerder in loondienst, is het verlangen ontstaan om dit op een geheel zelfstandige manier vorm te geven. Bij een groter kantoor met meerdere consulenten ontbrak in mijn ervaring net dat stukje maatwerk (door soms wat meerwerk) dat ik nu als zelfstandig ondernemer wel kan leveren.

 

In 2021 heb ik de stap gezet en ben ik mijn eigen onderneming gestart.

 

Als professioneel beschermingsbewindvoerder moet ik elk jaar aantonen dat zij voldoet aan de kwaliteitseisen. Dit doe ik door het  (verplicht) jaarlijks indienen van een handhavingsverzoek bij het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM.

Voor de boekjaren 2021 en 2022 voldoe ik aan alle kwaliteitseisen. Voor het boekjaar 2023 is het verzoek in behandeling bij het kwaiteitsbureau.

Mathea ontzorgt is aangesloten bij de brancheverenigingen NBBI en onder de handelsnaam BewindvoeringPlus bij  Horus. Ook de brancheverenigingen zien toe op de kwaliteit van zowel het kantoor als de uitvoerder.

Kortom, ik doe er alles aan om een betrouwbare partner te zijn en de kwaliteit te waarborgen.

 

In september 2023 heb ik de handelsnaam BewindvoeringPlus toegevoegd aan de onderneming. De diensten beschermingsbewind en budgetbeheer worden uitsluitend onder de handelsnaam BewindvoeringPlus uitgevoerd.


De overige diensten blijven onder de handelsnaam Mathea ontzorgt worden uitgevoerd. De overige diensten zijn ontstaan vanuit het bewindvoerderschap:

 

  • Als bewindvoerder doe ik de aangiftes inkomstenbelasting en regel ik de toeslagen voor mijn cliënten, dus waarom ook niet voor anderen die daar behoefte aan hebben.
  • Ook treft ik mensen die alles prima zelf kunnen, maar enkel wat aansturing nodig hebben. Daarom heb ik ook het certificaat voor Budgetcoach behaald zodat ik ook die mensen kan bedienen .
  • De dienst administratieve ondersteuning wordt ook ingezet als uitstroomtraject uit beschermingsbewind.